Slovenská sporiteľňa v Prešove v modernejších priestoroch

29.04.2008 Prešov

Slovenská sporiteľňa 29. apríla 2008 slávnostne otvára novú pobočku v Prešove v OC Max na ulici Vihorlatská 2/A.
Do modernejších priestorov sa presťahovala z Exnárovej ulice č. 1/B. Klientom bude v novej pobočke k dispozícii 11 zamestnancov. Okrem bankomatu budú môcť využívať aj zmenáreň.

Moderné priestory nového obchodného miesta ponúkajú zákazníkom väčší komfort. Riaditeľ regionálneho riaditeľstva Slovenskej sporiteľne v Prešove Ivan Lamoš je presvedčený, že sa podarilo vytvoriť pohodlné, moderné miesto obsluhy pre klientov, kde bude vládnuť príjemná partnerská atmosféra. „Naším cieľom je, aby sa klienti v našich pobočkách dobre cítili, a aby boli spokojní s poskytovaným poradenstvom a servisom. Verím, že nová pobočka v OC Max a jej zamestnanci splnia aj tie najnáročnejšie požiadavky klientov, “ hovorí Ivan Lamoš. Slávnostné otvorenie nového obchodného miesta bude 29. apríla 2008 o 19:00 hod.

Služby Slovenskej sporiteľne v Prešove využíva v súčasnosti vyše 64 tisíc klientov z mesta a okolia. Podobne ako na celom Slovensku, aj v tomto regióne prudko rastie záujem o úvery, o ktoré sa najviac zaujíma najmä mladšia generácia. V roku 2007 pobočka poskytla úvery obyvateľstvu v celkovom objeme viac ako 573 miliónov Sk, z toho vyše 251 miliónov Sk využili klienti na zabezpečenie bývania. Slovenská sporiteľňa má v Prešove štyri pobočky a 16 bankomatov. Od minulého roku ponúka klientom svoje služby aj SPOROcentrum bývania, ktoré sa zameriava na úvery na bývanie.

Rastie aj obľúbenosť produktov dcérskych spoločností Slovenskej sporiteľne v regióne. Do podielových fondov Asset Managementu Slovenskej sporiteľne za minulý rok investovali obyvatelia Prešova a okolia viac ako 225 miliónov korún.

Slovenská sporiteľňa je s 2,5 miliónom klientov najväčšou komerčnou bankou na Slovensku. V roku 2007 získala ocenenie Najlepšia banka na Slovensku od Global Finance. V roku 2006 ocenenie časopisu Euromoney Najlepšia banka na Slovensku. Podľa odborného týždenníka Trend je najúspešnejšia banka na Slovensku v roku 2006. Jediným akcionárom Slovenskej sporiteľne je rakúska Erste Group. Slovenská sporiteľňa má dlhodobo vedúce postavenie v oblasti celkových aktív, úverov, vkladov klientov, v počte obchodných miest a bankomatov. Komplexné bankové služby poskytuje v 270 obchodných miestach a desiatich obchodných centrách vo všetkých regiónoch Slovenska.
 

Vyberte región